Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προσοχή για μπουρίνια στην Μακεδονία - Πότε έρχονται καταιγίδες στη Θεσσαλονίκη

Πιο ανεκτή θα είναι η ζέστη τις επόμενες ημέρες με τους ανέμους και τις καταιγίδες να ρίχνουν τη θερμοκρασία

Πιο ανεκτή θα είναι η ζέστη τις επόμενες ημέρες. Προσοχή απαιτείται σε πιθανά μπουρίνια στη Mακεδονία, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου. Κατά τα άλλα, ιδιαίτερα ανεμώδες θα είναι το Σάββατο με 8, ριπές και 9 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη περιμένουμε γενικά ηλιοφάνεια στη χώρα με μπόρες όμως και ισχυρές καταιγίδες από το μεσημέρι στα βόρεια και κυρίως στη Μακεδονία. Οι άνεμοι  βόρειοι 5 με 6 και στα Δωδεκάνησα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 34 με 36 βαθμούς.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 24 έως 36 βαθμούς.

 Στην Θεσσαλονίκη είναι πιθανές ισχυρές καταιγίδες κυρίως τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι έως 4 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι. Η θερμοκρασία από 21 έως 33 βαθμούς.

Την Παρασκευή οι τοπικές βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν στην Μακεδονία, με πρόσκαιρα φαινόμενα τοπικά και στα ορεινά της υπόλοιπης χώρας. Οι βοριάδες έως 7 μποφόρ στα πελάγη, η  θερμοκρασία έως 32 με 35 βαθμούς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαγιορκίνης: Τρομάζει η παραλλαγή FLiRT του κορωνοϊού - Εξαιρετικά μεταδοτική
O k. Μαγιορκίνης τονίζει ότι η Covid19 παραμένει η σημαντικότερη λοίμωξη που υπάρχει αυτή τη στιγμή και προκαλεί νοσηρότητα, θνητότητα και θνησιμότητα
Μαγιορκίνης: Τρομάζει η παραλλαγή FLiRT του κορωνοϊού - Εξαιρετικά μεταδοτική