Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγικό τέλος στο θρίλερ στη Σύμη: Βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής του BBC

Βρέθηκε νεκρός σε σπηλιά στη περιοχή της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη

Nεκρός εντοπίστηκε πριν λίγη ώρα ο παρουσιαστής του BBC Michael Mosley, σε σπηλιά στη περιοχή της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη. 

Ο 67χρονος Mosley αγνούονταν από το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης 5 Ιουνίου, όταν έφυγε από την παραλία στο Πέδι για να πάει για πεζοπορία με κατεύθυνση την παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Οι έρευνες διεξάγονταν από ξηρά και θάλασσα και σήμερα είχαν επικεντρωθεί δυτικά της παραλίας της Αγίας Μαρίνας και το σπήλαιο Φρίος, ακριβώς απέναντι από το ομώνυμο νησάκι - ένα σπήλαιο χαώδες και με επικίνδυνη πρόσβαση.

Τη σορό του άτυχου Βρετανού εντόπισε η κάμερα της ΕΡΤ, ενώ γύριζε από τη θάλασσα πλάνα από την περιοχή των ερευνών. 

Σύμη: Νεκρός ο αγνοούμενος παρουσιαστής του ΒΒC – Βρέθηκε από την ανάλυση των πλάνων της ΕΡΤ

Σύμη: Νεκρός ο αγνοούμενος παρουσιαστής του ΒΒC – Βρέθηκε από την ανάλυση των πλάνων της ΕΡΤ

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Σύμης, «η σορός εντοπίστηκε πάνω στη στεριά 10 μέτρα από την παραλία, δίπλα σε φράχτη οικόπεδου, γι' αυτό και τόσες μέρες δεν είχε εντοπιστεί». 

«Ο άνθρωπός διέσχισε όλη τη διαδρομή, έφτασε στον προορισμό του και 10 μέτρα από την παραλία σκόνταψε, έπεσε… δεν ξέρω τι αν πω…200 άτομα έχει κάθε μέρα αυτή η παραλία και πολλά σκάφη πάνε κι έρχονται καθημερινά» δήλωσε στον ΣΚΑΪ,  ο δήμαρχος του νησιού, Λευτέρης Παπακαλοδούκας. 

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόστιμα 300.000 ευρώ για αφισορύπανση επέβαλλε ο δήμος Θεσσαλονίκης
«Στόχος μας να συμμορφωθούν οι παραβάτες και να δούμε την πόλη μας καθαρή», είπε ο αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού και Δημοτικής Περιουσίας,...
Πρόστιμα 300.000 ευρώ για αφισορύπανση επέβαλλε ο δήμος Θεσσαλονίκης