Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγρια δολοφονία στη Λάρισα: Τον σκότωσε χτυπώντας τον με σωλήνα στο κεφάλι

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας. 

Τραγικό τέλος είχε ο άνδρας που χτυπήθηκε χθες τα μεσάνυχτα με σωλήνα στο κεφάλι του, ύστερα από καβγά έξω από καφενείο της πόλης. 

Ο άτυχος Έλληνας άνδρας κατάληξε πριν από λίγο στον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του, όπως αναφέρει το αστυνομικό δελτίο: «σχετικά με την σύλληψη αλλοδαπού στη Λάρισα, κατηγορούμενου για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός άλλου Έλληνα άνδρα και παράβαση του νόμου περί όπλων, ανακοινώνεται ότι ο άνδρας που μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, κατέληξε».

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa,  η απόπειρα ανθρωποκτονίας έγινε στη Λάρισα χθες μετά τα μεσάνυχτα. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας. 

Ο μεταλλικός σωλήνας κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Πηγή: Onlarissa

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ