Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προσπάθησαν να πουλήσουν βρέφος για €40.000 - Τρεις συλλήψεις

Στα χέρια της αστυνομίας στη Λάρισα μια 21χρονη μητέρα και οι 52χρονοι γονείς της

Για αγοραπωλησία βρέφους συνελήφθησαν τη Δευτέρα τρεις Βούλγαροι στη Λάρισα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί υιοθεσιών.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν μια 21χρονη -μητέρα του βρέφους- και οι 52χρονοι γονείς της, οι οποίοι ύστερα από τηλεφωνικές επαφές και συναντήσεις που είχαν με ζευγάρι αστυνομικών, που εμφανίστηκαν ως ενδιαφερόμενοι, συμφώνησαν να παραδώσουν το βρέφος, λίγες μέρες μετά τη γέννησή του έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 ευρώ.

Σε προκαθορισμένο ραντεβού οι αστυνομικοί παρέλαβαν το βρέφος και παρέδωσαν στους τρεις αλλοδαπούς το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Αμέσως μετά αστυνομικοί που παρακολουθούσαν διακριτικά τον χώρο επενέβησαν και συνέλαβαν τους δράστες.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Στη Βουλή η δικογραφία για τυχόν ευθύνες Καραμανλή και Σπίρτζη
Διαβιβάζεται από τον εφέτη ανακριτή – Καλούνται σε απολογία και επτά Γενικοί Γραμματείς του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών
Τραγωδία στα Τέμπη: Στη Βουλή η δικογραφία για τυχόν ευθύνες Καραμανλή και Σπίρτζη