30/03/2025 13:30 Χαλκιδική: Μια διαδρομή με οινικούς σταθμούς «από τη Θεσσαλονίκη στον Άθωνα» Προώθηση οινοτουρισμού από το δήμο Αριστοτέλη - Δράση Οινικής Εκπαίδευσης με τίτλο «ας συνθέσουμε μύθους» πραγματοποιήθηκε στην Ιερισσό Χαλκιδική: Μια διαδρομή με οινικούς σταθμούς «από τη Θεσσαλονίκη στον Άθωνα»
04/12/2024 16:20 Θεσσαλονίκη: Έρχεται Χριστουγεννιάτικη Αγορά με 38 παραγωγούς - Τι θα δοκιμάσετε Τι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι επισκέπτες Θεσσαλονίκη: Έρχεται Χριστουγεννιάτικη Αγορά με 38 παραγωγούς - Τι θα δοκιμάσετε
08/11/2024 15:35 Στη Θεσσαλονίκη η αφρόκρεμα γαστρονομίας Την ερχόμενη εβδομάδα η απονομή για τα FLAG Restaurant Awards Greek Cuisine/ Ελληνική Κουζίνα 2024 Στη Θεσσαλονίκη η αφρόκρεμα γαστρονομίας
08/11/2024 13:57 Διάκριση για Θεσσαλονίκη - Καλύτερος γαστρονομικός προορισμός για το 2024 Τη διάκριση του καλύτερου γαστρονομικού προορισμού για το 2024 απέσπασε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στα Greek Travel Awards Διάκριση για Θεσσαλονίκη - Καλύτερος γαστρονομικός προορισμός για το 2024
25/10/2024 10:10 Θεσσαλονίκη: «Σουβλάκι πατσά» σε γνωστό πατσατζίδικο - Αίτημα να μπει στην UNESCO Μια θέση στον κατάλογο της UNESCO για τα προϊόντα άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς διεκδικεί γνωστό πατσατζίδικο Θεσσαλονίκη: «Σουβλάκι πατσά» σε γνωστό πατσατζίδικο - Αίτημα να μπει στην UNESCO
21/09/2024 17:30 Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους στο Ελατοχώρι Περιπατητικές διαδρομές συνοδεία οδηγών βουνού, οργανωμένο μπάρμπεκιου και μαγειρικές τεχνικές από ειδικούς - συνοδεία παραδοσιακών ήχων Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους στο Ελατοχώρι
15/09/2024 07:53 «Λουβίδια με Πλιβριμιές»: Διεθνής διάκριση για το παραδοσιακό πιάτο από Χαλκιδική Η Culinary Team Greece διέπρεψε με το παραδοσιακό πιάτο από την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής «Λουβίδια με Πλιβριμιές»: Διεθνής διάκριση για το παραδοσιακό πιάτο από Χαλκιδική
19/07/2024 11:35 Γιώργος Πίττας: «H Ελληνική γαστρονομία είναι στην καλύτερή της φάση» Ο συγγραφέας μίλησε στο «ΤyposThes» για το νέο του βιβλίο στο οποίο αναδεικνύει την γαστρονομία της Σκιάθου μέσα από τα κείμενα του Παπαδιαμάντη Γιώργος Πίττας: «H Ελληνική γαστρονομία είναι στην καλύτερή της φάση»
07/07/2024 17:45 Τρία παραδοσιακά προϊόντα της Καρδίτσας με δυνατότητα για πιστοποίηση Τα οφέλη από την προώθηση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων Τρία παραδοσιακά προϊόντα της Καρδίτσας με δυνατότητα για πιστοποίηση
31/05/2024 15:40 Θεσσαλονίκη: Ημέρες Κεφαλονίτικης Γαστρονομίας στο Makedonia Palace Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Κεφαλονίτικη γαστρονομία Θεσσαλονίκη: Ημέρες Κεφαλονίτικης Γαστρονομίας στο Makedonia Palace
25/04/2024 21:53 Χαλκιδική: Μαγικές βραδιές σε 2 «χρυσά» εστιατόρια – Pop up από γνωστά μαγαζιά Πλούσιο το ημερολόγιο εκδηλώσεων που έχει προγραμματιστεί στο resort το οποίο αποτελεί μέλος των Design Hotels Χαλκιδική: Μαγικές βραδιές σε 2 «χρυσά» εστιατόρια – Pop up από γνωστά μαγαζιά
25/02/2024 22:05 Χαλκιδική: Η Μεγάλη Παναγία ως γαστρονομικός προορισμός ημερήσιων αποδράσεων Ένα χειροπιαστό παράδειγμα εφαρμογής κυκλικής οικονομίας σε μικρές τουριστικές κοινωνίες από το Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδική: Η Μεγάλη Παναγία ως γαστρονομικός προορισμός ημερήσιων αποδράσεων