Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χαλκιδική: Μια διαδρομή με οινικούς σταθμούς «από τη Θεσσαλονίκη στον Άθωνα»
Προώθηση οινοτουρισμού από το δήμο Αριστοτέλη - Δράση Οινικής Εκπαίδευσης με τίτλο «ας συνθέσουμε μύθους» πραγματοποιήθηκε στην Ιερισσό
Χαλκιδική: Μια διαδρομή με οινικούς σταθμούς «από τη Θεσσαλονίκη στον Άθωνα»
Διάκριση για Θεσσαλονίκη - Καλύτερος γαστρονομικός προορισμός για το 2024
Τη διάκριση του καλύτερου γαστρονομικού προορισμού για το 2024 απέσπασε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στα Greek Travel Awards
Διάκριση για Θεσσαλονίκη - Καλύτερος γαστρονομικός προορισμός για το 2024
Θεσσαλονίκη: «Σουβλάκι πατσά» σε γνωστό πατσατζίδικο - Αίτημα να μπει στην UNESCO
Μια θέση στον κατάλογο της UNESCO για τα προϊόντα άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς διεκδικεί γνωστό πατσατζίδικο
Θεσσαλονίκη: «Σουβλάκι πατσά» σε γνωστό πατσατζίδικο - Αίτημα να μπει στην UNESCO
Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους στο Ελατοχώρι
Περιπατητικές διαδρομές συνοδεία οδηγών βουνού, οργανωμένο μπάρμπεκιου και μαγειρικές τεχνικές από ειδικούς - συνοδεία παραδοσιακών ήχων
Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους στο Ελατοχώρι
Γιώργος Πίττας: «H Ελληνική γαστρονομία είναι στην καλύτερή της φάση»
Ο συγγραφέας μίλησε στο «ΤyposThes» για το νέο του βιβλίο στο οποίο αναδεικνύει την γαστρονομία της Σκιάθου μέσα από τα κείμενα του Παπαδιαμάντη
Γιώργος Πίττας: «H Ελληνική γαστρονομία είναι στην καλύτερή της φάση»
Χαλκιδική: Η Μεγάλη Παναγία ως γαστρονομικός προορισμός ημερήσιων αποδράσεων
Ένα χειροπιαστό παράδειγμα εφαρμογής κυκλικής οικονομίας σε μικρές τουριστικές κοινωνίες από το Δήμο Αριστοτέλη
Χαλκιδική: Η Μεγάλη Παναγία ως γαστρονομικός προορισμός ημερήσιων αποδράσεων