Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκρή 27χρονη καλλονή στην Τουρκία – Έπεσε από ύψος 15 μέτρων, για να διαφύγει ελέγχου

Τη σταμάτησαν αστυνομικοί ενώ οδηγούσε μεθυσμένη – Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα

Τραγικό θάνατο βρήκε η 27χρονη Γκιουλέρ Ερντογάν στην Τουρκία όταν έπεσε από γέφυρα προσπαθώντας να διαφύγει από τους αστυνομικούς που την είχαν σταματήσει για έλεγχο στον οποίο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το περιστατικό συνέβη την 1η Απριλίου ενώ η Ερντογάν, η οποία στο παρελθόν είχε αναδειχθεί Μις Ευρώπη-Κόσοβο, επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη Γκιρεσούν από την οποία καταγόταν.

Το μοιραίο βράδυ η Ερντογάν φέρεται να είχε βγει με φίλους. Επιστρέφοντας στο σπίτι της, αστυνομικοί την σταμάτησαν για έλεγχο στον οποίο διαπιστώθηκε, σύμφωνα με το CNN Turk, ότι είχε 1,70mg/100ml αλκοόλ στο αίμα της όταν το όριο στην Τουρκία είναι 0.5mg/100ml.

Κατά τα τουρκικά δημοσιεύματα, η Ερντογάν υπό τον φόβο ότι θα έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, εγκατέλειψε το αυτοκίνητό της και έτρεξε προς μια γέφυρα. Εκεί, κατά πληροφορίες, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 15 μέτρων σε έναν αυτοκινητόδρομο έξι λωρίδων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την πτώση της, παρασύρθηκε και από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

 

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών που έσπευσαν στην περιοχή, η 27χρονη δεν τα κατάφερε καθώς είχε αφήσει ήδη την τελευταία της πνοή.

Η οικογένειά της υποστηρίζει, πάντως, ότι όλα ήταν ένα ατύχημα: «Μην πιστεύετε τις ψευδείς ειδήσεις και πληροφορίες για τον θάνατο της αγαπημένης κόρης, αδελφής και φίλης Γκιουλέρ Ερντογάν. Η αδελφή μας έχασε τη ζωή της λόγω ενός ατυχήματος» αναφέρεται σε δήλωση στη σελίδα της 27χρονης στο Facebook.

H 27χρονη Γκιουλέρ Ερντογάν:

tourkia-montelo_1.jpg
tourkia-montelo_2.jpg
tourkia-montelo_3.jpg

 

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συναγερμός για τα στρώματα των παιδιών: «Κρύβουν» επικίνδυνα χημικά - Προκαλούν καρκίνο
Τα παιδιά μπορεί να εκτίθενται σε χημικές ουσίες στα στρώματά τους, που βλάπτουν τον εγκέφαλο
Συναγερμός για τα στρώματα των παιδιών: «Κρύβουν» επικίνδυνα χημικά - Προκαλούν καρκίνο
«Ναι» στην επιστροφή προσφύγων στην Ελλάδα από CDU και SPD στην Γερμανία
Η απόφαση του Ομοσπονδιακού Διοικητικού Δικαστηρίου της Γερμανίας επαναφέρει το ζήτημα των επιστροφών προσφύγων στην Ελλάδα
«Ναι» στην επιστροφή προσφύγων στην Ελλάδα από CDU και SPD στην Γερμανία