Οι αναγνώστες του γαστρονομικού οδηγού ψήφισαν και αποφάσισαν. Στην κορυφή των προτιμήσεων βρίσκεται ο ινδικός καφές φίλτρου.
Πρόκειται για καφέ με μια ιδιαίτερη τεχνική παρασκευής, κατά την οποία ο καφές παρασκευάζεται με τη χρήση φίλτρου, που αποτελείται από δύο θαλάμους, τον επάνω με διάτρητο πυθμένα που χρησιμοποιείται για τη συγκράτηση του αλεσμένου καφέ και τον κάτω στον οποίο στάζει αργά ο παρασκευασμένος καφές.
Διαβάστε περισσότερα για τον κορυφαίο καφέ του κόσμου και τη θέση που βρίσκονται ο φρέντο και ο φραπέ, σύμφωνα με το Taste Atlas