Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δολοφονική έκρηξη σε περιοχή με πρεσβείες στο Αφγανιστάν

Άγνωστος προς το παρόν ο αριθμός των νεκρών - Δεκάδες οι τραυματίες που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία

Αιματηρή επίθεση με έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σε περιοχή όπου βρίσκονται πρεσβείες, έγινε σήμερα, Σάββατο, το πρωί στο Αφγανιστάν και συγκεκριμένα στην Καμπούλ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σοροί ανθρώπων, οι οποίοι σκοτώθηκαν από την έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Καμπούλ ενώ περισσότεροι από 50 τραυματίες μεταφέρθηκαν σ' ένα νοσοκομείο της οργάνωσης αρωγής Emergency, έγινε γνωστό από αξιωματούχους.

«Περισσότεροι από 50 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Emergency. Πρόκειται για σφαγή», έγραψε στο Twitter η Emergency επικαλούμενη τον συντονιστή της, τον Ντέγιαν Πάνιτς. Δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής ανάληψη ευθύνης. Η έκρηξη σημειώθηκε μετά την επίθεση που πραγματοποιήθηκε πριν μια εβδομάδα στο ξενοδοχείο Intercontinental, κατά την οποία είχαν σκοτωθεί περισσότεροι από 20 άνθρωποι και την ευθύνη ειχαν αναλάβει οι Ταλιμπάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζελένσκι: «Η Ρωσία προσπαθεί να δημιουργήσει την εντύπωση εκεχειρίας»
«Σε ορισμένα μέρη δεν εγκαταλείπει μεμονωμένες προσπάθειες να προωθηθεί και να επιφέρει απώλειες στην Ουκρανία» ανέφερε
Ζελένσκι: «Η Ρωσία προσπαθεί να δημιουργήσει την εντύπωση εκεχειρίας»