Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αποθέωση του «ασημένιου» Χρήστου από την ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό (VIDEO)

Η ελληνική αποστολή τον υποδέχτηκε θερμά στο Ολυμπιακό Χωριό και τον συνεχάρη για το δεύτερο μετάλλιο που έφερε στη χώρα μας

Την αποθέωση γνώρισε ο Απόστολος Χρήστου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 200 μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μετά την 4η θέση στο 100άρι, τα έδωσε όλα στον δεύτερο τελικό που συμμετείχε στη διοργάνωση και παρά τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον Ούγγρο Χούμπερς Κος για την πρωτιά, δεν κατάφερε να πάρει το χρυσό, όμως έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που κατακτά μετάλλιο μετά το 1896 και ο πρώτος σε πισίνα (τo 1896 είχαν γίνει σε χώρο που στήθηκε στη Μαρίνα Ζέα), ενώ το 1:54:82 αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ.

Όπως είναι λογικό, η ελληνική αποστολή τον υποδέχτηκε θερμά στο Ολυμπιακό Χωριό και τον συνεχάρη για το δεύτερο μετάλλιο που έφερε στη χώρα μας, μετά από αυτό του Θοδωρή Τσελίδη στο τζούντο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανία: Απεργίες διαρκείας στο Γκάτγουικ και τα τρένα: Καθυστερήσεις και ακυρώσεις
Οι επιβάτες εκφράζουν την απογοήτευσή τους αναφέροντας ουρές και έλλειψη ενημέρωσης από τις αεροπορικές εταιρείες
Βρετανία: Απεργίες διαρκείας στο Γκάτγουικ και τα τρένα: Καθυστερήσεις και ακυρώσεις