Θεσσαλονίκη: Τα Χριστούγεννα του κυρ-Αλέξανδρου στην ΕΣΗΕΜ-Θ
Μουσικοθεατρική παράσταση ατμόσφαιρας
Θεσσαλονίκη: Τα Χριστούγεννα του κυρ-Αλέξανδρου στην ΕΣΗΕΜ-Θ
Γιώργος Πίττας: «H Ελληνική γαστρονομία είναι στην καλύτερή της φάση»
Ο συγγραφέας μίλησε στο «ΤyposThes» για το νέο του βιβλίο στο οποίο αναδεικνύει την γαστρονομία της Σκιάθου μέσα από τα κείμενα του Παπαδιαμάντη
Γιώργος Πίττας: «H Ελληνική γαστρονομία είναι στην καλύτερή της φάση»