Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κεραμέως για σχολεία: Μάσκες σε όλα τα παιδιά... από νηπιαγωγείο

sxoleio-maska-koronoios

Ανέφερε ότι αυτή είναι η πρόταση των ειδικών ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα παιδιά σύμφωνα με τους ειδικούς

Εισήγηση για να φορούν μάσκα οι μαθητές από το νηπιαγωγείο και σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης έκαναν προς το υπουργείο Παιδείας οι ειδικοί της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

«Την αποδεχόμαστε» είπε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στο δελτίο του ALPHA παραπέμποντας για τις επιμέρους λεπτομέρειες στις ανακοινώσεις της Δευτέρας.

Όπως είπε η πρόταση των ειδικών είναι να δοθεί βάρος στην εκπαίδευση της χρήσης μάσκας στους μαθητές της μικρής ηλικίας.

«Η μάσκα είναι εξαιρετικό εργαλείο για να προστατευτούμε από τον ιό» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κεραμέως.

Όσον αφορά τα πανεπιστήμια η κυρία Κεραμέως είπε ότι οι φοιτητές θα επιστρέψουν στα έδρανα με τη διευκρίνηση ότι «οι θεωρητικές διαλέξεις μέχρι 50 άτομα αλλά οι μεγάλες διαλέξεις θα γίνονται εξ αποστάσεως».

Ως προς το άνοιγμα των σχολείων είπε ότι τα μέτρα θα επικαιροποιηθούν εάν υπάρξει ανάγκη όπως συνέβη και στο πρώτο διάστημα της επιδημίας στην Ελλάδα.

Δείτε τι δήλωσε η υπουργός Παιδείας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=xA6a_NPRXRg&feature=emb_title

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ