Το ακούσατε αυτό; Τον μακρινό, γλυκό ήχο του παιδικού γέλιου; Μάλλον άκουσαν ότι οι ερευνητές έχουν βρει τρόπο να κάνουν την σοκολάτα πιο θρεπτική και με ακόμα καλύτερη γεύση!
Η σοκολάτα είναι ήδη αντικείμενο λατρείας για πολλούς λόγους. Έχει αποδειχτεί ότι κάποια είδη πως μειώνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού, ανεβάζουν τη διάθεση και αποτελούν τροφή για το μυαλό βοηθώντας τους ανθρώπους να μείνουν ξύπνιοι και να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στη δουλειά τους. Επιπλέον, είναι πηγή αντιοξειδωτικών που βοηθάνε στη μνήμη.


Πραγματικά, οι κόκκοι που αποθηκεύτηκαν για 10 ημέρες και ψήθηκαν σε χαμηλότερη θερμοκρασία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, περιείχαν περισσότερες πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και φυσικά, απέδιδαν καλύτερη γεύση!!!