Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανάκληση ΕΦΕΤ για premium τρόφιμο από τα ράφια σούπερ - μάρκετ (ΦΩΤΟ)

Aνάκληση από ΕΦΕΤ χαβιαριού προέλευσης Γερμανίας

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε μέσω του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές (RASFF) για την διακίνηση στην Ελλάδα χαβιαριού προέλευσης Γερμανίας, το οποίο διαπιστώθηκε ότι είναι επιμολυσμένο με τον παθογόνο μικροοργανισμό «Listeria monocytogenes».

Συγκεκριμένα πρόκειται για το προϊόν «Balik Pearls, Eggs of Salmon» της εταιρείας «Caviar House & Prunier City GmbH» σε συσκευασία των 100 g, με ημερομηνία λήξης 31/12/2023.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (η απεικόνιση του οποίου αποτυπώνεται κατωτέρω) να μην το καταναλώσουν.

xaviari.png

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν τρόφιμα από την ΠΚΜ – Μοίρασαν 4 τόνους φρούτα και λαχανικά
Για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων εν όψει του Πάσχα - Πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Θεσσαλονίκη: Δωρεάν τρόφιμα από την ΠΚΜ – Μοίρασαν 4 τόνους φρούτα και λαχανικά
Ανατροπή με το τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Πώς έγινε - «Δεν είδα τίποτα», είπε ο οδηγός
Ανατροπή με τις συνθήκες του σοκαριστικού τροχαίου - Το φορτηγό έπεσε στα ΙΧ χωρίς να προηγηθεί σύγκρουση
Ανατροπή με το τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Πώς έγινε - «Δεν είδα τίποτα», είπε ο οδηγός