Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Πόσοι φορείς του ιού μπήκαν από Προμαχώνα – Όλος ο «χάρτης»

22 νέα κρούσματα - Σε ποιες περιοχές κατανέμονται

Σε 22 ανέρχονται τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού στην χώρα σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου υγείας.

Από αυτά, εντοπίστηκαν: 1 στην Αλεξανδρούπολη, 1 στην Κομοτηνή, 1 στην Ξάνθη, 2 στην Αττική , 3 στην Παραμυθιά , 4 στην Καστοριά και 10 εισαγόμενα (3 έφθασαν οδικώς από τον Προμαχώνα και  7 από πτήσεις).

xartis-krousm.jpg

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 3343
(ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 55.0% άνδρες. Δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ασθενούς με COVID-19, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 191 θάνατοι.

Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 76 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 11 (72.7% άνδρες). Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγρίνιο: Το «έσκασαν» από τα κρατητήρια οι νεαροί που είχαν συλληφθεί για απόπειρα διάρρηξης ATM
Οι δύο νεαροί που είχαν συλληφθεί για διάρρηξη ATM στο Αγρίνιο κατάφεραν να δραπετεύσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις Αρχές
Αγρίνιο: Το «έσκασαν» από τα κρατητήρια οι νεαροί που είχαν συλληφθεί για απόπειρα διάρρηξης ATM