Το δημιουργό ενός έργου ζωγραφικής που έγινε πάνω σε κάδο απορριμμάτων στον Πολύγυρο αναζητούν στη Χαλκιδική, προκειμένου να τον… βραβεύσουν!
Συγκεκριμένα, το έργο του άγνωστου καλλιτέχνη θα εκτεθεί και θα βραβευτεί στην ετήσια έκθεση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Χαλκιδικής στις Κάβες Γερακινής. Όπως έγραψε σε ανάρτησή της στο facebook η καθηγήτρια εικαστικών, Κατερίνα Νικολάου, ο δημιουργός του έργου πρόκειται να βραβευτεί για αυτό. Ωστόσο, δεδομένου ότι η ζωγραφιά έγινε πάνω σε κάδο απορριμμάτων, κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο δημιουργός, ο οποίος αναζητείται.
Αναλυτικά στην ανάρτησή της η κ. Νικολάου έγραψε:
«Αναζητείται ο δημιουργός του έργου που βρέθηκε στον κάδο απορριμμάτων έξω από το γυμνάσιο Πολυγύρου. Το έργο θα εκτεθεί και θα βραβευτεί στην ετήσια έκθεση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Χαλκιδικής στις Κάβες Γερακινής μαζί με έργα που φιλοτέχνησαν παιδιά που εμπνεύστηκαν από την προηγούμενη έκθεση μας με τίτλο “Πρόσωπα”…γιατί Κύριοι, απλά η τέχνη, ειδικά όταν φτιάχνεται από απίστευτες παιδικές ψυχές, δεν είναι για τα σκουπίδια!!!!!!».
Δείτε τη φωτογραφία και την ανάρτηση:

- Βίντεο που κόβει την ανάσα: Νεαρός πηδά από γέφυρα στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)
- Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε ιερέας για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού
- Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Το ΠΑΣΟΚ έχει προτεραιότητα την αναγέννηση του ΕΣΥ
- Θεσσαλονίκη: Τρόμος για πεζούς από τρελό ΙΧ – Καβάλησε πεζοδρόμιο, δείτε το βίντεο