Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια

Οι άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έλεγξαν τις αίθουσες του Μεγάρου, αλλά δεν βρέθηκε βόμβα

Κακόγουστη φάρσα αποδείχθηκε πως ήταν το προειδοποιητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Το κτήριο εκκενώθηκε προληπτικά και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έλεγξαν ενδελεχώς τις αίθουσες του Δικαστικού Μεγάρου. Ωστόσο δεν εντοπίστηκε καμία βόμβα.

Έτσι, διάδικοι, δικαστικοί, εργαζόμενοι και επισκέπτες επέστρεψαν στο κτήριο, μετά και από τον απαραίτητο έλεγχο από την αστυνομία κατά την είσοδό τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνετρίβη αεροπλάνο στις ΗΠΑ - Νεκροί οι τέσσερις επιβαίνοντες (VIDEO)
Το δυστύχημα σημειώθηκε μόλις μία ημέρα μετά από ένα άλλο θανατηφόρο περιστατικό στη Νεμπράσκα, όπου ένα αεροπλάνο έπεσε κατακόρυφα σε ένα ποτάμι
Συνετρίβη αεροπλάνο στις ΗΠΑ - Νεκροί οι τέσσερις επιβαίνοντες (VIDEO)
Τασούλας: Συγχαρητήρια στην Εθνική Πόλο γυναικών για το χρυσό μετάλλιο
«Τα ασυναγώνιστα κορίτσια του ελληνικού πόλο απέδειξαν ότι με το ταλέντο και το αγωνιστικό τους σθένος θα συνεχίσουν να μας κάνουν περήφανους»
Τασούλας: Συγχαρητήρια στην Εθνική Πόλο γυναικών για το χρυσό μετάλλιο