Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Το ωράριο των καταστημάτων το Πάσχα – Ανοιχτά την Κυριακή των Βαΐων

Πότε τίθεται σε ισχύ, σύμφωνα με το ωράριο που ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης

Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης την Κυριακή του Πάσχα, 20 Απριλίου και τη Δευτέρα 21, σύμφωνα το πασχαλινό ωράριο που ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος (ΕΣΘ), το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από την ερχόμενη Πέμπτη. Αναλυτικότερα, στις 10 και 11 Απριλίου τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο 12 του μηνός και την Κυριακή των Βαΐων (13/4) θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Πέμπτη 17, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων θα είναι από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή θα λειτουργήσουν από τη 1 μετά το μεσημέρι ως τις 7 το βράδυ και το Μεγάλο Σάββατο από τις 10 το πρωί ως τις 4 μετά το μεσημέρι.

Δείτε τον πίνακα με το ωράριο των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη για τις ημέρες του Πάσχα. 

wrario.png

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πανικός στις ΗΠΑ για να αγοράσουν «φθηνό» iPhone - Ρεκόρ πωλήσεων
Οι δασμοί από τον Τραμπ αναμένεται να οδηγήσουν σε αύξηση των τιμών και για τα iPhone με τους καταναλωτές να σπεύδουν να αγοράσουν πριν ακριβύνουν
Πανικός στις ΗΠΑ για να αγοράσουν «φθηνό» iPhone - Ρεκόρ πωλήσεων