Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε τροχαίο μέρα μεσημέρι – Πού έγινε

Συνολικά 14 συλλήψεις από την αστυνομία για άτομα που οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα ή υπό την επήρεια αλκοόλ

Σε συνολικά 14 συλλήψεις ατόμων που βρέθηκαν να οδηγούν χωρίς δίπλωμα ή υπό την επήρεια αλκοόλ, έγιναν κατά το τελευταίο 24ωρο από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν 12 άτομα που οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα και δύο που οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μάλιστα, ο ένας από τους οδηγούς που οδηγούσαν μεθυσμένοι, ενεπλάκη και σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, το οποίο σημειώθηκε χθες, Κυριακή, περίπου στις 11:35 επί της οδού Λαγκαδά. Πρόκειται για έναν άντρα γεννημένο το 1979, ο οποίος συνελήφθη μετά το ατύχημα.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αποσκοπώντας στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων, στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, διενεργούν συστηματικά  ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης. 

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το προηγούμενο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Τροχαίας, Άμεσης Δράσης και Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης συνέλαβαν συνολικά δώδεκα (12) άτομα, καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν στερούμενα σχετικής άδειας ικανότητας και δύο (2) άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, με ένα εξ’ αυτών να έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών.

Παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ