Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φθορές σε πολύπαθο δρόμο στη Θεσσαλονίκη - Δείτε εικόνες

Φθορές έχουν προκληθεί στο δρόμο της Ελένης Ζωγράφου μετά τις επιδιορθώσεις που έγιναν από τον Δήμο

Του Μιχαήλ Λιάπη, 

Φθορές προκλήθηκαν στην οδό Ελένης Ζωγράφου στη Θεσσαλονίκη, ένα δρόμο που έχει προκαλέσει προβλήματα στο παρελθόν με τους κυβόλιθους που είχαν τοποθετηθεί από την διοίκηση Ζέρβα. Το πλακόστρωτο δυσχέραινε τη διέλευση των οχημάτων σε έναν δρόμο που χρησιμοποιούσαν και ασθενοφόρα προς το Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος.

Έτσι, η νέα διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης επιχείρησε με παρεμβάσεις της να βελτιώσει την κατάσταση. Συγκεκριμένα, έγιναν εργασίες με την τοποθέτηση ενός τσιμεντοειδούς υλικού ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να μην υπάρχουν κραδασμοί στα οχήματα που χρησιμοποιούν τον δρόμο. 

Ωστόσο, η καθημερινή χρήση του δρόμου από πολλά και βαρέα οχήματα, έχει ως αποτέλεσμα το υλικό που χρησιμοποιήθηκε στα έργα καλύπτοντας τα κενά ανάμεσα στις πλάκες, να έχει παρουσιάσει φθορές σε κάποια σημεία, προκαλώντας εκ νέου προβλήματα στις μετακινήσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες του TyposThes:

zografou_3.jpg
zografou_4.jpg
zografou.jpg
zografou_4.jpg
zografou_3.jpg
zografou.jpg
zografou_2.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ