Ο Δήμος Ωραιοκάστρου, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, και ο Σύλλογος Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη», συνδιοργανώνουν μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με επίκεντρο την υγεία της καρδιάς μας, από την πρόληψη μέχρι και τις τελευταίες εξελίξεις στην επεμβατική καρδιολογία.
Η εκδήλωση με τίτλο «Η καρδιά μας: Ταξίδι στην υγεία και την καινοτομία» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 30 Μαρτίου 2025, στις 18.00, στην Αίθουσα «Νέλλυ Δελή» στο Κτίριο «Παύλος Μελάς» (Μακεδονικού Αγώνα 7, Παλαιόκαστρο).
Θα μιλήσουν οι:
Βλάσης Νινιός, επεμβατικός καρδιολόγος, διευθυντής Β’ Καρδιολογικής Κλινικής στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο
Με την ομάδα του:
Ηλίας Νινιός, υπεύθυνος τμήματος υπερήχων και καρδιακής μαγνητικής τομογραφίας
Ανδρέας Ιωαννίδης, κλινικός καρδιολόγος, εξειδικευμένος στην καρδιακή ανεπάρκεια και ογκολογία
Σωτήρης Ευαγγέλου, κλινικός καρδιολόγος, υπεύθυνος τμήματος καρδιακής αξονικής τομογραφίας.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η Χορωδία της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων (ΕΠΩΦ) με χοράρχη τη Νίκη Καραγκιόζη, ενώ το συντονισμό θα κάνει η Μαρίνα Γεωργιάδου.
- Επίθεση σε γνωστό youtuber στη Θεσσαλονίκη - Η στιγμή που του πετάνε αυγά (VIDEO)
- Υγιέστατη 33χρονη κόντεψε να πεθάνει εν ώρα πτήσης – Γιατί κατέρρευσε, πώς σώθηκε
- ΤΖΟΚΕΡ: Στο «πόδι» η Κως για τον μεγάλο νικητή των 7,7 εκατ. ευρώ
- Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η γέφυρα Αξιού - Επανέρχονται τα διόδια