Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Τιμώνται βετεράνοι παίκτες, αθλητικογράφοι και διαιτητές στο ΥΜΑΘ

Η εκδήλωση θα γίνει παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση

Εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης της πολυεπίπεδης προσφοράς περισσότερων από 100 εμβληματικών βετεράνων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στην Α’ Εθνική με τις επαγγελματικές ομάδες του Άρη, του Π.Α.Ο.Κ., του Ηρακλή και του Απόλλωνα Καλαμαριάς, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, διοργανώνει ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, την Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2025.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης,  στις 19.30, με τη συμμετοχή σπουδαίων προσωπικοτήτων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έγραψαν «χρυσές» σελίδες στο άθλημα, κόσμησαν τα ελληνικά γήπεδα και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των Ελλήνων φιλάθλων όπου και αν αγωνίστηκαν. Μεταξύ αυτών ο Γιώργος Κούδας,  ο Γιάννης Βένος, ο Ντίνος Κούης, ο Κώστας Αϊδινίου, ο Λάκης Παπαϊωάννου, ο Γιώργος Νιφαδόπουλος, ο Δημήτρης Τομπουλίδης και νεότεροι, όπως ο Θόδωρος Ζαγοράκης και πολλοί άλλοι που τίμησαν τις φανέλες των ομάδων που αγωνίστηκαν και έγιναν σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων.

Πέραν των βετεράνων αθλητών στην εκδήλωση θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο βετεράνοι διαιτητές, αλλά και διακεκριμένοι αθλητικογράφοι που ολοκλήρωσαν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Επίσης, θα τιμηθεί για την πολυετή προσφορά της στον αθλητισμό και η ποδοσφαιρική ομάδα του Μακεδονικού.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δασμοί Τραμπ: Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου
Προβληματισμοί τόσο για τους ίδιους τους δασμούς αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζεται η ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων
Δασμοί Τραμπ: Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου
BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια μεγάλη έκρηξη να καταστρέψει το ελληνικό νησί;
Το BBC News πέρασε μια ολόκληρη ημέρα πάνω στο βρετανικό βασιλικό ερευνητικό σκάφος RRS Discovery, συμμετέχοντας στην αναζήτηση στοιχείων
BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια μεγάλη έκρηξη να καταστρέψει το ελληνικό νησί;
Νετανιάχου: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή» παρά να συνεχίσουμε τον πόλεμο στη Γάζα
Οι δηλώσεις του ήρθαν αφού ισραηλινές επιδρομές σκότωσαν περισσότερους από 90 ανθρώπους σε διάστημα 48 ωρών, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας
Νετανιάχου: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή» παρά να συνεχίσουμε τον πόλεμο στη Γάζα