Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Φορτηγό χτύπησε σε γέφυρα – Κλειστός Άξονας της Εγνατίας Οδού

Ένα φορτηγό το οποίο μετέφερε γερανό, χτύπησε πάνω σε αερογέφυρα

Κλειστός είναι από χθες το βράδυ ο κάθετος Άξονας της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Προμαχώνα λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε με ένα φορτηγό.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, ένα φορτηγό το οποίο μετέφερε γερανό, χτύπησε πάνω σε αερογέφυρα με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Έτσι, κατά τη διάρκεια της νύχτας αποφασίστηκε να κλείσει ο δρόμος για προληπτικούς λόγους μέχρι να ελεγχθεί η κατάσταση της γέφυρας.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το 66,5ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Παλαιοκάστρου) έως το 76,5ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Σιδηροκάστρου) και στις 2 κατευθύνσεις του δρόμου (προς Προμαχώνα και προς Λαγκαδά)!

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών και συγκεκριμένα μέσω της παλιάς Εθνικής Οδού Λευκώνα- Προμαχώνα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανατροπή με το τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Πώς έγινε - «Δεν είδα τίποτα», είπε ο οδηγός
Ανατροπή με τις συνθήκες του σοκαριστικού τροχαίου - Το φορτηγό έπεσε στα ΙΧ χωρίς να προηγηθεί σύγκρουση
Ανατροπή με το τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Πώς έγινε - «Δεν είδα τίποτα», είπε ο οδηγός