Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Αγγελούδη με δημοσιογράφους της ΕΣΗΕΜ-Θ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε και για ζητήματα που απασχολούν την ΕΡΤ 3

Η λειτουργία, η στήριξη και η ανάπτυξη των δημοτικών μέσων ενημέρωσης, όπως και επιμέρους ζητήματα που απασχολούν τους δημοσιογράφους ήταν το αντικείμενο της συνάντησης, που είχαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, με μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας- Θράκης. Ο κ. Αγγελούδης, ενημερώθηκε και για ζητήματα που απασχολούν την ΕΡΤ 3.

Τόσο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης όσο και οι δημοσιογράφοι εξέφρασαν την πρόθεσή να ενισχυθούν οι μεταξύ τους συνέργειες για την υποστήριξη της αξιόπιστης ενημέρωσης, αλλά και την ανάδειξη της πολιτισμικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Χρυσά» τα καλαμαράκια στη Μύκονο – Τουρίστες πλήρωσαν 285 ευρώ για μία μερίδα
«Εστίαση, παραλίες, ξαπλώστρες κλπ, συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό με τις τιμές, σαν μη συμβαίνει τίποτα» λέει τουριστικός πράκτορας στο νησί
«Χρυσά» τα καλαμαράκια στη Μύκονο – Τουρίστες πλήρωσαν 285 ευρώ για μία μερίδα