Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε οικισμό των Διαβατών της Θεσσαλονίκης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Συνολικά, ελέγχθηκαν 20 άτομα και 28 οχήματα, ενώ διαπιστώθηκαν 18 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκαν 14 οχήματα. Κατά τους ελέγχους συνελήφθη 1 άτομο, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή, ληστεία και αντίσταση.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την πρόληψη – αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, πρωινές ώρες χθες (04-02-2025), πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό των Διαβατών.
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ωραιοκάστρου, του Α.Τ. Ωραιοκάστρου και των Διευθύνσεων Αλλοδαπών, Άμεσης Δράσης, Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, Τροχαίας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, έλεγξαν συνολικά:
• 20 άτομα και
• 28 οχήματα.
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων:
• Συνελήφθη 1 άτομο, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή, ληστεία και αντίσταση,
• Διαπιστώθηκαν 18 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα και
• Ακινητοποιήθηκαν 14 οχήματα.
Οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του νομού.