Σειρά προγραμματισμένων διακοπών νερού έχει ανακοινώσει για αύριο Τετάρτη 29 Ιανουαρίου σε περιοχές της Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών έχει ανακοινώσει η ΕΥΑΘ.
Συγκεκριμένα:
- Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 29/01/2025, από τις 09:00π.μ. έως τις 14:00μ.μ., θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού με το υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης επί της συμβολής των οδών Αργοναυτών - Πόντου του Δήμου Καλαμαριάς. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στη περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Πόντου-Καπετάν Γκώνη -Μητροπολίτου Καλλίδου-Αργυροπούλου-Αργοναυτών-Γαβριηλίδη καθώς και τις παρακείμενες οδούς του Δήμου Καλαμαριάς. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.
- Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 29/01/2025, από τις 10:00π.μ. έως τις 14:00μ.μ., θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού με το υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης επί της συμβολής των οδών Ελευθεριάδου- Καστελόριζου του Δήμου Καλαμαριάς. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στη περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Αναπαύσεως -Ελευθεριάδου-Αλιστράτης- Εθ. Αντιστάσεως καθώς και τις παρακείμενες οδούς του Δήμου Καλαμαριάς. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.
- Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 29/01/2025, από τις 09:00π.μ. έως τις 13:00μ.μ., θα πραγματοποιηθούν εργασίες μετατόπισης αγωγού ύδρευσης στην συμβολή των οδών Ικάρων - Πόντου περιοχή Ν. Κρήνη του Δήμου Καλαμαριάς. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στη περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ικάρων – Πόντου, στην Σχολή Δικαστών και Ναυπηγεία Φοίνικα καθώς και τις παρακείμενες οδούς της περιοχής Ν. Κρήνης του Δήμου Καλαμαριάς. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.
- Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 29/01/2025, από τις 10:00π.μ έως στις 17:00μ.μ., θα πραγματοποιηθούν εργασίες ακύρωσης παλαιού δικτύου ύδρευσης και επανασύνδεση αγωγών σε νέο αγωγό ύδρευσης στην συμβολή των οδών Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου με Λεωφόρος Καλλιθέας και Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου με Βαινδηρίου της Δημοτικής Ενότητας Αμπελοκήπων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου – Λεωφόρος Καλλιθέας – Λιγδών – Ρήγα Φεραίου – Βαινδηρίου – Χαλκοκονδύλη – Κολωνιάρη και στις παρακείμενες οδούς, της Δημοτικής Ενότητας Αμπελοκήπων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.
- Τέλος ο Ψαριανός από ραδιόφωνο μετά το σχόλιο για Καρυστιάνου - Του απαγόρευσαν να μπει
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλη στιγμή για το ΑΠΘ – Το όραμα που γίνεται πραγματικότητα
- Ανάκληση για γνωστό φάρμακο από φαρμακεία στην Ελλάδα - Η επίσημη ανακοίνωση