Της Λεμονιάς Βασβάνη
Την στήριξή τους στον Ιβάν Σαββίδη και στην επένδυσή του στο λιμάνι της πόλης μας εξέφρασαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Στέλιος Αγγελούδης και η Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κυρία Αθηνά Αηδονά.
Η κ. Αγγελούδης, αφού είπε ότι έχει ήδη τοποθετηθεί για το θέμα, σχολίασε πως «όποιος κάνει επενδύσεις σε αυτή την πόλη ή θέλει να κάνει επενδύσεις, είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε αυτές τις προσπάθειες γιατί το έχει ανάγκη η πόλη. Συγχρόνως θα είμαστε κοντά και θα ελέγχουμε πιθανές χρονικές υστερήσεις».
Από την πλευρά της η Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δήλωσε: «Ως ΠΚΜ μάς ενδιαφέρουν οι μεγάλες επενδύσεις. Φυσικά το λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι μέσα σε αυτές. Ο κ. Σαββίδης στηρίζει τα τελευταία χρόνια την τοπική οικονομία. Με το να κάνει επενδύσεις σε σοβαρές επιχειρήσεις εξασφαλίζει θέσεις εργασίας και εισόδημα σε εκατοντάδες άτομα».