Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τροχαίο στις Πρέσπες: Μάχη για τη ζωή δίνει 17χρονος – Σε ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου σε σοβαρή κατάσταση, έπειτα από το τροχαίο στο οποίο πέθαναν ένας 17χρονος και ένας 18χρονος

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου ο 17χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε, χτες βράδυ, στο 1,5 χλμ του επαρχιακού δρόμου Λαιμού Πρεσπών - Φλώρινας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος έχει σοβαρό χτύπημα και αιμάτωμα στο κεφάλι καθώς και πολλαπλά κατάγματα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το όχημα, στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο 17χρονος, για άγνωστο λόγο, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε δενδροστοιχία του δρόμου. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τη σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί ο 18χρονος οδηγός του οχήματος κι ένας 16χρονος που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα. Ο 17χρονος, που ανασύρθηκε με σοβαρά τραύματα από τα συντρίμμια του οχήματος, νοσηλεύτηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Φλώρινας και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο νέος θαλάσσιος χωροταξικός σχεδιασμός: Τα όρια της δυνητικής ελληνικής υφαλοκρηπίδας
Εκδόθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών
Ο νέος θαλάσσιος χωροταξικός σχεδιασμός: Τα όρια της δυνητικής ελληνικής υφαλοκρηπίδας
Θεσσαλονίκη: Δωρεάν τρόφιμα από την ΠΚΜ – Μοίρασαν 4 τόνους φρούτα και λαχανικά
Για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων εν όψει του Πάσχα - Πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Θεσσαλονίκη: Δωρεάν τρόφιμα από την ΠΚΜ – Μοίρασαν 4 τόνους φρούτα και λαχανικά