Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Γιατί άργησε έναν χρόνο η βιοψία του αστυνομικού που έχει καρκίνο

Θεωρήθηκε περιστατικό που δεν είναι επικίνδυνο

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση ενός αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ενημερώθηκε ότι έχει καρκίνο έναν χρόνο μετά τη βιοψία που έκανε. 

Αρχικά εισήχθη στο στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης λόγω πόνων στην κοιλιά, και η διάγνωση που του έγινε ήταν οξεία σκωληκοειδίτιδα. Αφού αφαιρέθηκε, στάλθηκε δείγμα για βιοψία, και έναν χρόνο μετά τον ενημέρωσαν ότι έχει καρκίνο. 

Σημειώνεται ότι όλο αυτό το διάστημα ο καρκίνος προχώρησε και πλέον δεν είναι χειρουργήσιμος. 

Ο αστυνομικός έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη, και η δικηγόρος του Άρτεμις Διαλυνά μίλησε στο OPEN και είπε: 

«Όταν έγινε η ενημέρωση ότι είχε καρκίνο ήταν και πολύ εξωπραγματικό. Δέχθηκε ένα τηλέφωνο ''είστε ο τάδε'' τον ρώτησαν, ''θα θέλαμε να κλείσουμε ένα ραντεβού να μιλήσουμε''. ''Έγινε κάτι με το παιδί μου'' ρώτησε ο αστυνομικος. ''όχι δεν πρόκειται για το παιδί σας είναι κάτι που αφορά εσάς'' του απάντησαν, σκέφτεται λίγο, ρώτησε ''τι με αφορά'' με τους γιατρούς να του απαντούν ''θυμάστε είχατε κάνει μια επέμβαση πριν ένα έτος Για αυτό θέλουμε να μιλήσουμε''. ''Είναι κάτι ανησυχητικό;'', ρώτησε ο αστυνομικός. ''Είναι κάτι ανησυχητικό αλλιώς δεν θα σας παίρναμε'', του απάντησαν», είπε αρχικά περιγράφοντας το ξάφνιασμα του αστυνομικού όταν ένα χρόνο μετά δέχθηκε το τηλεφώνημα στο σπίτι του και μην έχοντας καν την παραμικρή υποψία για αυτό που θα ακολουθούσε.

Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν για ποιον λόγο άργησε η βιοψία, είπε ότι ένας συγγενής ρώτησε τους γιατρούς. 

«Ο γιατρός είπε ότι την περίμενε αυτή την ερώτηση και απάντησε πως ''η αλήθεια είναι ότι καθυστερούν λίγο οι βιοψίες αλλά στην περίπτωση του αδελφού σας καθυστέρησε λίγο παραπάνω διότι θεωρήθηκε από τα περιστατικά που δεν θεωρούνται επικίνδυνα».

Η κυρία Διαλυνά συνέχισε λέγοντας ότι τού είπαν εν ψυχρώ ότι έχει καρκίνο, περιέγραψε την κατάσταση με την σύζυγο του που είναι κατάκοιτη και αποκάλυψε ότι αληθεύει ότι οι γιατροί έχουν πει στον αστυνομικό ότι η κατάστασή του θεωρείται μη αντιμετωπίσιμη χειρουργικά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δασμοί Τραμπ: Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου
Προβληματισμοί τόσο για τους ίδιους τους δασμούς αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζεται η ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων
Δασμοί Τραμπ: Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου
BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια μεγάλη έκρηξη να καταστρέψει το ελληνικό νησί;
Το BBC News πέρασε μια ολόκληρη ημέρα πάνω στο βρετανικό βασιλικό ερευνητικό σκάφος RRS Discovery, συμμετέχοντας στην αναζήτηση στοιχείων
BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια μεγάλη έκρηξη να καταστρέψει το ελληνικό νησί;
Νετανιάχου: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή» παρά να συνεχίσουμε τον πόλεμο στη Γάζα
Οι δηλώσεις του ήρθαν αφού ισραηλινές επιδρομές σκότωσαν περισσότερους από 90 ανθρώπους σε διάστημα 48 ωρών, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας
Νετανιάχου: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή» παρά να συνεχίσουμε τον πόλεμο στη Γάζα