Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού την 1η Νοεμβρίου από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Θεολογική - ιατρική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης μετά από συνεργασία του Ιερού Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου, και του Ιδρύματος «ΟΡΜΥΛΙΑ» την 1η Νοεμβρίου 2024. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται, ότι σε συνεργασία του ενοριακού Ιερού Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου (Παναγούδα) και του Ιδρύματος «ΟΡΜΥΛΙΑ», διοργανώνεται θεολογική – ιατρική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 1η Νοεμβρίου 2024, στις 8:00 μ.μ., στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού (Αμφιθέατρο Στέφανος Δραγούμης).

Κατ΄ αυτήν θα ομιλήσουν:

  • Ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος.
  • Η ερίτιμος Κα Αναστασία Παζαΐτη, Γενική Χειρουργός – Ειδική Χειρουργός Μαστού, Ειδική στην Ογκολογική και Επανορθωτική Χειρουργική του Μαστού, Δ/ντρια Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού «METROPOLITAN GENERAL».
  • Ο ελλογιμώτατος Κος Αργύριος Δούμας Καθηγητής Πυρηνικής Ιατρικής Α.Π.Θ., Πρόεδρος του Ιδρύματος ΟΡΜΥΛΙΑ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ