Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έρχεται ο «Νυχτερινός» – Πού θα γίνει, μεγάλο πάρτι στον Εύοσμο

Tο Σάββατο 19 Οκτωβρίου ο 12ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ΖeniΘ

Ο 12ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς αγώνες δρόμου στην Ελλάδα, προσελκύοντας χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο. Φέτος, ο αγώνας θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη δυτική Θεσσαλονίκη, με το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής» να αποτελεί το κοινό σημείο τερματισμού για όλα τα αγωνίσματα.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, ο 12ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ θα προσδώσει ιδιαίτερο χρώμα και θα πλημμυρίσει με χαρά τους δρόμους των Δήμων Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Κορδελιού Ευόσμου και Παύλου Μελά οι οποίοι θα φιλοξενήσουν το μεγαλύτερο νυχτερινό δρομικό γεγονός της χώρας.

Έλληνες και ξένοι πρωταθλητές- πρωταθλήτριες, δρομείς κάθε ηλικίας και αγωνιστικού επιπέδου, δρομείς με αναπηρίες και δρομείς ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων θα διανύσουν τις εξαιρετικές με πιστοποίηση World Athletics επίπεδες αγωνιστικές διαδρομές του δυτικού τομέα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης με την άριστη ποιότητα οδοστρώματος και την υψηλού επιπέδου αγωνιστική υποστήριξη της Τεχνικής Επιτροπής της διοργάνωσης.

Άρτια υποδοχή και φιλοξενία, υψηλού επιπέδου υποστήριξη της αγωνιστικής συμμετοχής, συμπερίληψη, κοινωνική ευθύνη και περιβάλλον, αποτελούν πάντοτε βασικό μέλημα και πρωταρχικό στόχο υλοποίησης για την Οργανωτική Επιτροπή.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα άφιξης δρομέων 18.30) με αφετηρία το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνο Καραμανλής», τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000 μ. (ώρα άφιξης δρομέων 15.45) με αφετηρία  το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. (ώρα άφιξης δρομέων 17.15) με αφετηρία το Δημαρχείο Κορδελίου – Ευόσμου στην Πλατεία Ευόσμου, καθώς επίσης τον Δρόμο ενός μιλίου- Family Mile (ώρα άφιξης δρομέων 16.15) με αφετηρία το Δημαρχείο Παύλου Μελά.

Κοινό σημείο τερματισμού όλων των δρόμων του αγωνιστικού προγράμματος θα είναι το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Την πολύπλευρη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες θα πλαισιώσουν οι συναρπαστικές παράλληλες εκδηλώσεις της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο του Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/10 και ώρα 19.00 στην πλατεία Ευόσμου στο street half Marathon Night Party, ενώ το Σάββατο θα διεξαχθεί Νυχτερινή Μουσική συναυλία με τους ONIRAMA, η οποία θα διεξαχθεί μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος το Σάββατο 19/10 και ώρα 21.00 στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα για 12ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης -Ζενίθ:

12os-half-marathon-agonistiko-programma-kai-parallilwn_gr-2-1200x1697.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο νέος θαλάσσιος χωροταξικός σχεδιασμός: Τα όρια της δυνητικής ελληνικής υφαλοκρηπίδας
Εκδόθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών
Ο νέος θαλάσσιος χωροταξικός σχεδιασμός: Τα όρια της δυνητικής ελληνικής υφαλοκρηπίδας
Θεσσαλονίκη: Δωρεάν τρόφιμα από την ΠΚΜ – Μοίρασαν 4 τόνους φρούτα και λαχανικά
Για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων εν όψει του Πάσχα - Πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Θεσσαλονίκη: Δωρεάν τρόφιμα από την ΠΚΜ – Μοίρασαν 4 τόνους φρούτα και λαχανικά