Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η κίνηση στη Θεσσαλονίκη: Ουρές ΙΧ στον Περιφερειακό, μποτιλιάρισμα και στο κέντρο

Πολύ αυξημένη και σήμερα από το πρωί η κίνηση σε όλη την πόλη – Ποια είναι τα πιο δύσκολα σημεία

Πολύ αυξημένη είναι και σήμερα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, από το από το πρωί η κίνηση σε όλη την πόλη, τόσο στον Περιφερειακό όσο και στις κεντρικές οδικές αρτηρίες εντός της Θεσσαλονίκης.

Πιο αναλυτικά, στον Περιφερειακό υπάρχει μποτιλιάρισμα και στις δύο πλευρές του δρόμου, λόγω και των έργων που γίνονται για την κατασκευή του Fly Over. Στο ρεύμα με κατεύθυνση προς δυτικά, το πρόβλημα ξεκινά από το ύψος της Πυλαίας και φτάνει μέχρι και την έξοδο για Νεάπολη. Στην κατεύθυνση προς ανατολικά το μποτιλιάρισμα εκτείνεται από το ύψος της Πολίχνης μέχρι και τα Κωνσταντινουπολίτικα.

Εντός της πόλης, πολύ μεγάλη κίνηση υπάρχει σχεδόν σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στις οδούς Κωνσταντίνου Καραμανλή, Βασιλίσσης Όλγας, Βασιλέως Γεωργίου, Λαγκαδά, Εγνατία, Τσιμισκή, Μοναστηρίου, 3ης Σεπτεμβρίου, Αγίου Δημητρίου, Κασσάνδρου, Ερμού, Παλαιού Σταθμού, Γρηγορίου Λαμπράκη, Παπαναστασίου, Δελφών, Λεωφόρο Στρατού, 25ης Μαρτίου, Κατσιμίδη, Παπάφη, Προφήτου Ηλία, Αναξιμάνδρου, Αδριανουπόλεως, Αντύπα Μαρίνου, Καραολή και Δημητρίου, Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, και Επταπυργίου. Πολύ μεγάλη κίνηση υπάρχει επίσης στα Πεύκα, στη Μουδανιών, αλλά και στο δρόμο του Πανοράματος.

Δείτε το χάρτη με την κίνηση στην πόλη:

imet.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ