Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συγκινεί ο Γιαννάκης: «Περιμένω την στιγμή που θα μπω περπατώντας στην Τούμπα»

Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα

Συγκινητικά είναι τα λόγια του μικρού Γιάννη Παπαστεφανάκη ο οποίος μετά την επέμβαση που έκανε στην Αμερική, επέστρεψε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ είπε ότι του έλειψε το σπίτι του αλλά και ότι είχε πάθει... στερητικό τόσο καιρό μακριά από την Τούμπα. 

«Στερητικό είχα πάθει, περιμένω τη στιγμή που θα μπω περπατώντας μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και να συναντήσω τον πρόεδρο και όλη την ομάδα για να χαρούν και αυτοί με τη χαρά μου. Είμαστε λιοντάρια και παλεύουμε, δέχτηκα κύμα θετικής ενέργειας από όλους τους παίχτες», είπε ο γνωστός φίλαθλος του «Δικεφάλου». 

Η μητέρα του κα. Ελένη ανέφερε ότι «ξαναγεννηθήκαμε στην Αμερική». 

«Επιστρέψαμε στην Ελλάδα με τον Γιάννη μας δυνατό και έτοιμο να αρχίσει ένα πρόγραμμα δύσκολο ενδυνάμωσης. Ξαναγεννηθήκαμε στην Αμερική και κάνουμε τα βήματα από την αρχή όπως ένα μωρό, αργά αλλά σταθερά» ανέφερε. 

«Με τη στήριξη που έχουμε σηκώνουμε ακόμη και πύραυλο», δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας του μικρού Γιαννάκη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ