Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συγχαρητήρια Αγγελούδη στην εθνική – «Κέρδισε και για τον Μπάλντοκ»

Η ανάρτηση του δημάρχου της Θεσσαλονίκης μετά τη νίκη της εθνικής ομάδας επί της Αγγλίας μέσα στο Γουέμπλεϊ

Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τη νίκη της επί της Αγγλίας μέσα στο Γουέμπλεϊ, έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, με ανάρτησή του στα social media.

«Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στην Εθνική ομάδα που κατέθεσε περίσσευμα ψυχής στο εμβληματικό Γουέμπλει και κέρδισε για τον 12ο παίχτη της, τον Τζορτζ Μπάλντοκ», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο κ. Αγγελούδης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης έχει ως εξής:

Το βράδυ της Πέμπτης στο Λονδίνο αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά, το γιατί το ποδόσφαιρο είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι.

Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στην Εθνική ομάδα που κατέθεσε περίσσευμα ψυχής στο εμβληματικό Γουέμπλει και κέρδισε για τον 12ο παίχτη της, τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Σας ευχαριστούμε!

Δείτε την ανάρτηση του κ. Αγγελούδη:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Προσφοράς» από τα My market
Τα My market συνεχίζουν να στηρίζουν διαχρονικά, τον θεσμό της οικογένειας, τα παιδιά και τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες
Πασχαλινό «Γεύμα Προσφοράς» από τα My market