Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Αγγελούδη με τον Ολυμπιονίκη Θοδωρή Τσελίδη

Ο κ. Αγγελούδης συνεχάρη τον Έλληνα αθλητή

Με τον Ολυμπιονίκη του Παρισιού στο τζούντο Θοδωρή Τσελίδη συναντήθηκε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης στο δημαρχείο. 

Ο κ. Αγγελούδης σε ανάρτησή του αναφέρει ότι συνεχάρη τον Έλληνα αθλητή και τον ευχαρίστησε για την αγωνιστικότητά του, το ήθος και τη σεμνότητά του. 

Αναλυτικά: 

Ένας Ολυμπιονίκης στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Υποδέχθηκα στο γραφείο μου, μαζί με την Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Κούλα Γιαννακίδου, τον Θοδωρή Τσελίδη, τον γίγαντα που μας έκανε υπερήφανους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κατακτώντας το πρώτο για την Ελλάδα μετάλλιο.

Είχα την ευκαιρία να τον συγχαρώ και να τον ευχαριστήσω για την αγωνιστικότητά του, το ήθος και τη σεμνότητά του. Με τον ίδιο και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τζούντο Δημήτρη Μιχαηλίδη συμφωνήσαμε για τη διεξαγωγή ενός αγώνα επίδειξης και προώθησης του Τζούντο την επόμενη χρονιά σε ένα από τα τοπόσημα της πόλης.

Τους διαβεβαίωσα ακόμη για την ενεργή υποστήριξή μας στη διοργάνωση του European Cup, που θα φέρει στη Θεσσαλονίκη πάνω από 400 αθλητές στα τέλη Νοεμβρίου αλλά και για την ένταξή του στο νέο θεσμό των Αλεξάνδρειων που εγκαινιάζουμε το 2025.

Θοδωρή σε ευχαριστούμε!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δασμοί Τραμπ: Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου
Προβληματισμοί τόσο για τους ίδιους τους δασμούς αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζεται η ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων
Δασμοί Τραμπ: Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου
BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια μεγάλη έκρηξη να καταστρέψει το ελληνικό νησί;
Το BBC News πέρασε μια ολόκληρη ημέρα πάνω στο βρετανικό βασιλικό ερευνητικό σκάφος RRS Discovery, συμμετέχοντας στην αναζήτηση στοιχείων
BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια μεγάλη έκρηξη να καταστρέψει το ελληνικό νησί;
Νετανιάχου: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή» παρά να συνεχίσουμε τον πόλεμο στη Γάζα
Οι δηλώσεις του ήρθαν αφού ισραηλινές επιδρομές σκότωσαν περισσότερους από 90 ανθρώπους σε διάστημα 48 ωρών, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας
Νετανιάχου: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή» παρά να συνεχίσουμε τον πόλεμο στη Γάζα