Με μεγάλο μποτιλιάρισμα και ταλαιπωρία για τους οδηγούς που κινούνται στην πόλη ξεκίνησε η εβδομάδα. Από νωρίς το πρωί η κίνηση είναι πολύ αυξημένη τόσο στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Θεσσαλονίκης, όσο και στον Περιφερειακό.
Αναλυτικά, στον Περιφερειακό υπάρχει μποτιλιάρισμα και στις δύο πλευρές του δρόμου, λόγω και των έργων που γίνονται για την κατασκευή του Fly Over. Στο ρεύμα με κατεύθυνση προς δυτικά, το πρόβλημα ξεκινά από το ύψος του Πανοράματος και φτάνει μέχρι και την έξοδο για Νεάπολη. Στην κατεύθυνση προς ανατολικά το μποτιλιάρισμα εκτείνεται από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου και φτάνει περίπου μέχρι και τα Κωνσταντινουπολίτικα.
Μέσα στην πόλη, πολύ μεγάλη κίνηση υπάρχει σχεδόν σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στις οδούς Κωνσταντίνου Καραμανλή, Βασιλίσσης Όλγας, Βασιλέως Γεωργίου, Λαγκαδά, Εγνατία, Τσιμισκή, Λεωφόρο Νίκης, Μοναστηρίου, 3ης Σεπτεμβρίου, Αγίου Δημητρίου, Ίωνος Δραγούμη, Γρηγορίου Λαμπράκη, Παπαναστασίου, Δελφών, Λεωφόρο Στρατού, 25ης Μαρτίου, Μάρκου Μπότσαρη, Κατσιμίδη, Παπάφη, Αναξιμάνδρου, Προφήτου Ηλία, Γεωργίου Παπανδρέου, Εθνικής Αντιστάσεως, Αντύπα Μαρίνου, Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου και Επταπυργίου. Πολύ μεγάλη κίνηση υπάρχει επίσης στα Πεύκα αλλά και στο δρόμο του Πανοράματος.
Δείτε το χάρτη με την κίνηση στην πόλη:
