Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό 3 + 1 περιοχές της πόλης

diakopi-nerou

Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί σε κάθε περίπτωση η υδροδότηση

Έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει αυτή την ώρα στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, διακοπή νερού υπάρχει σε εξέλιξη σε 3 περιοχές της πόλης, ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται να υπάρξει και μια προγραμματισμένη διακοπή νερού η οποία αναμένεται να διαρκέσει συνολικά 6 ώρες.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:

Διακοπή υπάρχει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλήματος στην οδό Εθνικής Αμύνης το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 10:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Πολίχνη, λόγω προβλήματος στην οδό Ανθέων το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

Διακοπή υπάρχει και στο Πανόραμα, λόγω προβλήματος στην οδό Μητροπολίτη Αιμιλιανού Γρεβενών το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Σημειώνεται ότι από τις 10:00 αναμένεται να ξεκινήσει και προγραμματισμένη διακοπή στην περιοχή της Πολίχνης προκειμένου να γίνουν εργασίες από την ΕΥΑΘ. Η διακοπή αναμένεται να διαρκέσει για συνολικά 6 ώρες. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 26/07/2024, από τις 10:00π.μ. έως τις 16:00μ.μ., θα πραγματοποιηθούν εργασίες με σκοπό την σύνδεση του νέου δικτύου Φ110 HDPE με τα υπάρχοντα δίκτυα Φ80 και Φ110 PVC επί της συμβολής των οδών Μαυρολεύκης – Οπλαρχηγού Βελέντζα και Μαυρολεύκης –Μερκουρη και Γ.Παπανικολάου με Οπλαρχηγού Βελέντζα στην περιοχή της Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Μακαρίου – Κύπρου – Ολυμπιονίκη Καρυπίδου – 25ης Μαρτίου και στις παρακείμενες οδούς της Δ.Ε. Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δένδιας: Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη, καθήκον όλων μας να την περιφρουρήσουμε
«58 χρόνια από την επιβολή της δικτατορίας, που στέρησε από τους Έλληνες τις ελευθερίες τους και οδήγησε στην εθνική τραγωδία της εισβολής στην Κύπρο»
Δένδιας: Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη, καθήκον όλων μας να την περιφρουρήσουμε