Έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει και βρίσκονται σε εξέλιξη στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα, διακοπή νερού υπάρχει σε εξέλιξη σε δύο περιοχές της πόλης. Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:
Διακοπή υπάρχει στην περιοχή της Γιαννιτσών, λόγω προβλήματος στις οδούς Μοναστηρίου και Δάφνης, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Τούμπα, λόγω προβλήματος στις οδούς Λάζαρου Τσάμη και Νικηφόρου Μανδηλαρά, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:00.