Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αλλάζει όψη πολύπαθος δρόμος – Ξεκίνησαν έργα, πού γίνονται (ΦΩΤΟ)

Από το πρωί συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης έχουν αρχίσει εργασίες

Του Μιχαήλ Λιάπη

Δουλειά έχουν πιάσει από το πρωί συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης στην οδό Ελένης Ζωγράφου

Το πολυσυζητημένο πλακόστρωτο θα αλλάξει όψη για να γίνει πιο λειτουργικό για τους οδηγούς. Η επίστρωση του οδοστρώματος με κυβόλιθους είχε δημιουργήσει έντονες διαμαρτυρίες τόσο για την πρόσβαση ασθενοφόρων και οχημάτων στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος, όσο και για τους οδηγούς που έπρεπε να περάσουν με το όχημά τους από τον συγκεκριμένο δρόμο. 

Οι εργασίες που ξεκίνησαν σήμερα θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες. Ο δρόμος στο σημείο όπου γίνονται οι επεμβάσεις έχει αποκλειστεί. 

Σημειώνεται πως τα έργα είχε εξαγγείλει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν αναφερόμενος στην ασφαλτόστρωση στην Εγνατία και Λ. Καραμανλή έγραψε «Η αναβάθμιση του οδικού δικτύου της πόλης μας, είναι ένα δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μας. Το εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που ξεκινάει σήμερα από τις οδούς Εγνατία και Κ. Καραμανλή, θα συμβάλει σε μεγαλύτερη οδική ασφάλεια και ταυτοχρόνως θα ωφελήσει την ποιότητα ζωής. Εξάλλου, σε λίγες μέρες, ξεκινάει και η παρέμβασή μας στον πολύπαθο δρόμο της Ελένης Ζωγράφου. Συνεχίζουμε, πιστοί στις δεσμεύσεις μας, για να αλλάξουμε την καθημερινότητα των πολιτών προς το καλύτερο».  

Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες:

dromos2.jpg
dromos5.jpg
dromos6.jpg
dromos7.jpg
dromos9.jpg
dromos10.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Κλοπή από το καλάθι αποσκευών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Πώς έγινε
Συνολικά 10 συλλήψεις για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, κλοπές και για άσκοπους πυροβολισμούς
Θεσσαλονίκη: Κλοπή από το καλάθι αποσκευών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Πώς έγινε