Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Πιθανότητα βροχής το απόγευμα - Αναλυτικά η πρόγνωση

Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου

Γενικά αίθριο καιρό με σποραδικούς όμβρους ή καταιγίδες στα ορεινά ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας, ανέμους έως 5 μποφόρ στα πελάγη, απομάκρυνση των υψηλών συγκεντρώσεων σκόνης, και θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα περιμένουμε την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024.

Πιο αναλυτικά, αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά, οι οποίες το μεσημέρι και απόγευμα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες μικρής διάρκειας. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 18 έως 35, στην Ήπειρο από 17 έως 33, στη Θεσσαλία από 20 έως 36, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο από 19 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 32, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 21 έως 34, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 24 έως 36, στις Κυκλάδες από 22 έως 31, στα Δωδεκάνησα από 21 έως 32 και στην Κρήτη από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, και στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 3 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα ενώ πιθανότητα τοπικών βροχών υπάρχει για το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΝΤ: «Φρένο» στην παγκόσμια ανάπτυξη λόγω των δασμών Τραμπ
Σύμφωνα με το Ταμείο, η παγκόσμια ανάπτυξη θα υποχωρήσει σε ετήσιο ρυθμό 2,8%, μισή ποσοστιαία μονάδα χαμηλότερα από ό,τι προβλεπόταν τον Ιανουάριο
ΔΝΤ: «Φρένο» στην παγκόσμια ανάπτυξη λόγω των δασμών Τραμπ
Σάλος στην Αυστραλία: Αρνήθηκε να υπογράψει υπέρ της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας
Έντονες αντιδράσεις στον Ελληνισμό της Αυστραλίας από την απόφαση της χώρας να μην υπερψηφίσει την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Σάλος στην Αυστραλία: Αρνήθηκε να υπογράψει υπέρ της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας