Του Μιχαήλ Λιάπη
Στο Περίπτερο 5 της ΔΕΘ όπου φυλάσσεται το εκλογικό υλικό βρέθηκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος επιθεώρησε τις προετοιμασίες που γίνονται προκειμένου να διεξαχθούν χωρίς προβλήματα οι ευρωεκλογές της Κυριακής.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με ενημέρωση από το δήμο Θεσσαλονίκης, ο κ. Αγγελούδης θα ασκήσει την Κυριακή το εκλογικό του δικαίωμα στις 17.30 στο 34ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (Αρριανού 3).
Σε δηλώσεις που έκανε από τη ΔΕΘ, ο κ. Αγγελούδης ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του δήμου για τη δουλειά που έχει κάνει όλο αυτό τον καιρό σχετικά με την προετοιμασία για τις εκλογές. «Πάνω από 700 εργαζόμενοι εδώ και πολύ καιρό εργάζονται προκειμένου να στελεχωθούν 391 εκλογικά τμήματα σε 57 σχολικές δομές», είπε και σημείωσε ότι «ήδη το υλικό έχει ληφθεί από την περιφέρεια και ήδη ένα μέρος αυτού διανέμεται. Το υπόλοιπο θα πρέπει να προσέλθουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι για να το πάρουν. Η ενημέρωση που έχω από τα στελέχη της υπηρεσίας, τη διευθύντρια και τον προϊστάμενο, είναι ότι δεν έχει σημειωθεί κάποιο πρόβλημα σε ό,τι αφορά τη λήψη του εκλογικού υλικού και των λοιπών παραρτημάτων από την Περιφέρεια. Είμαστε εντάξει και νομίζω πως με τις ευχές όλων μας οι εργαζόμενοι θα κάνουν για άλλη μια φορά το καθήκον τους για τις εκλογές της Κυριακής».
Δείτε τη δήλωση του κ. Αγγελούδη:
Αναλυτικά, στη δήλωσή του ο κ. Αγγελούδης ανέφερε:
Την κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας, οι πολίτες και της Θεσσαλονίκης αλλά νομίζω και όλης της χώρας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει ένας αθέατος κόσμος ο οποίος εργάζεται νυχθημερόν τις τελευταίες 30 ημέρες, προκειμένου να υπάρξει όλη η οργανωτική αρτιότητα που χρειάζεται για τις εκλογές. Σε ό,τι αφορά το δήμο Θεσσαλονίκης, θέλω να ξεκινήσω από την ικανοποίηση και τα θερμά συγχαρητήρια στην υπηρεσία και τους εργαζόμενους του δήμου. Και να τους ευχαριστήσω γιατί πάνω από 700 εργαζόμενοι εδώ και πολύ καιρό εργάζονται προκειμένου να στελεχωθούν 391 εκλογικά τμήματα σε 57 σχολικές δομές. Ήδη το υλικό έχει ληφθεί από την περιφέρεια και ήδη ένα μέρος αυτού διανέμεται. Το υπόλοιπο θα πρέπει να προσέλθουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι για να το πάρουν. Η ενημέρωση που έχω από τα στελέχη της υπηρεσίας, τη διευθύντρια και τον προϊστάμενο, είναι ότι δεν έχει σημειωθεί κάποιο πρόβλημα σε ό,τι αφορά τη λήψη του εκλογικού υλικού και των λοιπών παραρτημάτων από την Περιφέρεια. Είμαστε εντάξει και νομίζω πως με τις ευχές όλων μας οι εργαζόμενοι θα κάνουν για άλλη μια φορά το καθήκον τους για τις εκλογές της Κυριακής.
Από τον κόσμο που βλέπετε εδώ, που εργάζονται εδώ και καιρό, τα στελέχη του δήμου έχουν εμπειρία. Υπάρχει σε μόνιμη βάση πλέον για το επόμενο 48ωρο μια ομάδα στελεχών την οποία συντονίζει η γενική γραμματέας του δήμου και η Γενική Διευθύντρια. Σε κάθε Διεύθυνση που εμπλέκεται υπάρχει προσωπικό το οποίο θα είναι επί 24ώρου βάσεως στο δημαρχείο. Νομίζω πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα και θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε άμεσα όποιο πρόβλημα μπορεί να υπάρξει.
Δείτε τις φωτογραφίες του TyposThes από το Περίπτερο 5 της ΔΕΘ:





