Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Σημειωτόν τα ΙΧ στον Περιφερειακό – Ουρές χιλιομέτρων (ΧΑΡΤΗΣ)

Πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου – Η κίνηση στο εσωτερικό της πόλης

Ακόμη μια μέρα κατά την οποία είναι εγκλωβισμένοι στην κίνηση, βιώνουν οι οδηγοί της Θεσσαλονίκης που πρέπει να μετακινηθούν μέσω του Περιφερειακού. Του μποτιλιάρισμα είναι εξαιρετικά μεγάλο και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου και υπάρχουν ουρές χιλιομέτρων.

Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς δυτικά το μποτιλιάρισμα ξεκινά από λίγο πριν από την Τούμπα και εκτείνεται μέχρι και λίγο μετά την έξοδο για Νεάπολη. Από την άλλη πλευρά, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς ανατολικά, το πρόβλημα ξεκινά από το ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και φτάνει μέχρι και τα Κωνσταντινουπολίτικα.

Μέσα στην πόλη, η κίνηση είναι εξαιρετικά αυξημένη σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Συγκεκριμένα, πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στις οδούς Βασιλίσσης Όλγας, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Λαγκαδά, Νίκης, Τσιμισκή, Εγνατία, Μοναστηρίου, 3ης Σεπτεμβρίου, Κατσιμίδη, Λαμπράκη, Παπαναστασίου, 28ης Οκτωβρίου και Μαρτίου. Μποτιλιάρισμα υπάρχει, επίσης, στα Πεύκα.

Δείτε το χάρτη με την κίνηση στην πόλη αυτή την ώρα:

imet.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιστορική συμφωνία για τις πανδημίες στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας
Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ περιέγραψε τη συμφωνία ως «σημαντικό ορόσημο στο κοινό ταξίδι μας προς έναν ασφαλέστερο κόσμο»
Ιστορική συμφωνία για τις πανδημίες στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας