Στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο υπέστη εγκαύματα μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο του πατέρα της στην περιοχή του Λαγκαδά.
Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Λαγκαδά. Ένας 28χρονος (ο πατέρας του κοριτσιού) προσπάθησε να βάλει βενζίνη με μπιτόνι στο αυτοκίνητό του. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, υπήρξε ανάφλεξη. Αποτέλεσμα ήταν να πάρουν φωτιά τα ρούχα του κοριτσιού το οποίο υπέστη σοβαρά εγκαύματα. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.
Σημειώνεται ότι στο περιστατικό τραυματίστηκε και ο 28χρονος πατέρας της ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί και δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά.