Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δήμος Θεσσαλονίκης: Τιμά τους πρωταθλητές - Σημαία του ΠΑΟΚ από αύριο στο Δημαρχείο

Μετά από πρόταση του Γιάννη Μπουτάρη που έγινε δεκτή από τον Στέλιο Αγγελούδη

Την πρόταση να τιμηθεί η ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης κατέθεσε ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης.

Η πρόταση του δημάρχου κατατέθηκε στο πλαίσιο της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Αγγελούδης εξέφρασε και από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα, στο προπονητικό επιτελείο και στη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει εκφράσει την ευχή η πόλη να ζήσει και άλλες μεγάλες στιγμές το επόμενο Σάββατο, μετά τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την ανατροπή, πάντως, την έκανε ο Μπουτάρης, ο οποίος, αν και γνωστός για την οπαδική προτίμησή του στον Άρη, πρότεινε στον Στέλιο Αγγελούδη να αναρτηθεί η σημαία του ΠΑΟΚ στους ιστούς του δημαρχείου.

Η πρόταση μάλιστα έγινε αποδεκτή από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη.

Πηγή: inpaok

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Η ανάλυση του γερμανικού οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης περιλαμβάνει σενάρια για δασμούς light, εμπορικό πόλεμο και βαθιά χρηματοπιστωτική κρίση
Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ