Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μεγάλο μποτιλιάρισμα υπό βροχή – Πού εγκλωβίζονται ΙΧ για ώρα (ΧΑΡΤΗΣ)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Πολύ αυξημένη κίνηση παντού, λόγω και της βροχής – Οι δρόμοι που δέχονται τη μεγαλύτερη πίεση

Πολύ αυξημένη είναι σήμερα η κίνηση τόσο στον Περιφερειακό όσο και στο εσωτερικό της πόλης, κάτι στο οποίο συμβάλλει και η βροχή που πέφτει από το πρωί.

Στον Περιφερειακό και στις δύο κατευθύνσεις υπάρχει πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα με ουρές χιλιομέτρων. Ειδικότερα, στην κατεύθυνση προς δυτικά, το πρόβλημα ξεκινά από το ύψος του Πανοράματος και εκτείνεται μέχρι και την έξοδο για Νεάπολη. Από την άλλη πλευρά, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου και οι ουρές των ΙΧ φτάνουν μέχρι και τα Κωνσταντινουπολίτικα.

Πολύ μεγάλο είναι το μποτιλιάρισμα και μέσα στην πόλη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις οδούς Βασιλίσσης Όλγας, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Λαγκαδά, Τσιμισκή, Εγνατία. Πολύ μεγάλη κίνηση υπάρχει και σε δεκάδες άλλους δρόμους, ειδικά αυτούς που βρίσκονται στα πέριξ του κέντρου ή οδηγούν προς αυτό.

Δείτε το χάρτη με την κίνηση στην πόλη:

imet.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία: Το παράδειγμα ξένων χωρών για την νομική κατοχύρωση του όρου
«Όταν το κράτος αναγνωρίζει θεσμικά ένα κοινωνικό φαινόμενο, μπορεί να το μετρήσει, να το μελετήσει και τελικά να το αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα»
Γυναικοκτονία: Το παράδειγμα ξένων χωρών για την νομική κατοχύρωση του όρου