Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν αναπηρικό αμαξίδιο 6.000 ευρώ από πρώην ευρωβουλευτή (ΦΩΤΟ)

Το περιστατικό συνέβη νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία που έγινε από την πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Ασυνείδητοι έκλεψαν ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο μεγάλης αξίας σήμερα από την περιοχή της Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με σχετική καταγγελία που δημοσιεύεται στο facebook από την πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Τζαμπάζη, το αμαξίδιο αξίας 6.000 ευρώ κλάπηκε περίπου στις 15.00 σήμερα (23/12) κάτω από το σπίτι της στο κέντρο της Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με μαρτυρία, το αυτοκίνητο στο οποίο το έβαλαν ήταν ένα βυσσινί Καραβάν, με αριθμό κυκλοφορίας που αρχίζει από ΚΖ.

Έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία και σύμφωνα με την ανάρτηση γίνονται έρευνες από την Ασφάλεια και την Τροχαία για τον εντοπισμό του οχήματος.

Δείτε στην ανάρτηση παρακάτω φωτογραφίες από το αμαξίδιο 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιστορική συμφωνία για τις πανδημίες στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας
Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ περιέγραψε τη συμφωνία ως «σημαντικό ορόσημο στο κοινό ταξίδι μας προς έναν ασφαλέστερο κόσμο»
Ιστορική συμφωνία για τις πανδημίες στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας