Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Σκούπα» για άτομα που μένουν παράνομα στη χώρα – 8 συλλήψεις

Τι βρέθηκε από τους αστυνομικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας

Στοχευμένη δράση με ελέγχους πραγματοποιήθηκε από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, σε πλατείες, σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, σε περιοχές του Ευόσμου και του Δ.Δ. Φιλαδέλφειας και σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις. Οι έλεγχοι αφορούσαν την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια. Συνολικά ελέγχθηκαν 145 άτομα και έγιναν 23 προσαγωγές και 8 συλλήψεις.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και την καταστολή της παραβατικότητας, αλλά και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, απογευματινές ώρες της 27/09/2023 έως πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα 28/09/2023, πραγματοποίησε στοχευμένη δράση, κατά την οποία διενεργήθηκαν έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, σε πλατείες, σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, σε περιοχές του Ευόσμου και του Δ.Δ. Φιλαδέλφειας και σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα:

• Ελέγχθηκαν 145 άτομα και 11 οχήματα,

• Προσήχθησαν 23 άτομα και

• συνελήφθησαν 8 εξ’ αυτών λόγω στέρησης νομιμοποιητικών εγγράφων και

• βεβαιώθηκαν 8 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Η ανάλυση του γερμανικού οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης περιλαμβάνει σενάρια για δασμούς light, εμπορικό πόλεμο και βαθιά χρηματοπιστωτική κρίση
Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Μητσοτάκης για πραξικόπημα 21ης Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη
«Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν στα βήματα του μέλλοντος» τόνισε ο πρωθυπουργός
Μητσοτάκης για πραξικόπημα 21ης Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη