Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν φωτογράφοι

«Η φωτογράφιση ταυτότητας ανήκει μόνο στους φωτογράφους» έγραφε το πανό που κρατούσαν

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αίτημα να ανασταλεί η απόφαση που δίνει τη δυνατότητα οι αστυνομικοί να βγάζουν φωτογραφίες για τις νέες ταυτότητες στα τμήματα, πραγματοποίησαν φωτογράφοι, έξω από τη νότια πύλη της ΔΕΘ.

«Η φωτογράφιση ταυτότητας ανήκει μόνο στους φωτογράφους» έγραφε το πανό του Σωματείου Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων, Ηρακλής Σολιόπουλος δήλωσε ότι σε περίπτωση που οι επαγγελματίες του κλάδου χάσουν τα έσοδα από τη φωτογράφηση ταυτοτήτων, μέσα σε ένα χρόνο το 1/5 των φωτογραφείων θα κλείσει. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη Παπασταύρου και Τσάφου στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας του ΑΔΜΗΕ
Οι εργαζόμενοι εργάζονται με αίσθημα καθήκοντος, ακόμα και το Πάσχα, για να απολαμβάνουμε όλοι τις άγιες ημέρες, τόνισε ο κ. Παπασταύρου
Επίσκεψη Παπασταύρου και Τσάφου στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας του ΑΔΜΗΕ