Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Νέα έργα αύριο στη Λαμπράκη – Ποιο σημείο κλείνει για 14 ώρες

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν από συνεργεία του δήμου

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη (20/07/2023) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γρ. Λαμπράκη του Δήμου Θεσ/νικης, κατά τις ώρες 06:00 έως 20:00, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα:

Την Πέμπτη (20/07/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Κλεάνθους προς την οδό Αθ. Σταγειρίτη της οδού Γρ. Λαμπράκη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Βασιλειάδη Θωμά έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αθ. Σταγειρίτη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, στο ρεύμα πορείας από την οδό Κλεάνθους προς την οδό Αθ. Σταγειρίτη, θα διεξάγεται μέσω των οδών Βασιλειάδη Θωμά, Δήμου Τσέλιου, Δημ. Τσιαπάνου ή Χριστοφόρου Περραιβού ή Αθ. Σταγειρίτη.

Επισημαίνεται ότι η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Αθ. Σταγειρίτη προς την οδό Κλεάνθους της οδού Γρ. Λαμπράκη, θα διεξάγεται κανονικά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Η ανάλυση του γερμανικού οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης περιλαμβάνει σενάρια για δασμούς light, εμπορικό πόλεμο και βαθιά χρηματοπιστωτική κρίση
Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ