Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έργα διαγράμμισης την επόμενη εβδομάδα σε δρόμο λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη

Για 4 μέρες από συνεργεία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 27 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023.

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης του άξονα και των οριογραμμών επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 15+500 έως τη Χ.Θ. 19+000 και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας και από τη Χ.Θ. 38+000 έως τη Χ.Θ. 40+000 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (άξονας και οριογραμμές).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 27 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και με το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητροπολίτης Κοζάνης: «Φυσικά και κοινώνησα την κοπέλα με τα τατουάζ» (VIDEO)
Τι απαντά μετά τις αντιδράσεις για το κήρυγμά του, στο οποίο χαρακτήρισε τα σκουλαρίκια και τα τατουάζ ως «υποκατάστατα του διαβόλου»
Μητροπολίτης Κοζάνης: «Φυσικά και κοινώνησα την κοπέλα με τα τατουάζ» (VIDEO)