Μ.Λ.
Μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, στο οποίο βρήκε το θάνατο μεγάλος αριθμός πρόσφύγων και μεταναστών, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Πορεία με τη συμμετοχή αναρχικών ξεκίνησε από την Καμάρα, οι οποιοί μέσω κεντρικών δρόμων έφτασαν στο Λιμάνι, και από εκεί μέσω της Λεωφόρου Νίκης κινήθηκαν προς την ΕΡΤ3 και από εκεί επέστρεψαν στην Καμάρα.
Κατά τη διάρκεια της πορείας ομάδα συγκεντρωμένων έγραψε συνθήματα σε τοίχους και βιτρίνες, ενώ ένταση προκλήθηκε έξω από γνωστό καφέ μπαρ στην παραλία.
Όταν η πορεία επέστρεψε στην Καμάρα, άγνωστοι έκαψαν την ελληνική σημαία.
Δείτε φωτογραφίες του TyposThes:







Παράλληλα μεγάλη συμμετοχή είχαν οι συγκεντρώσεις και πορείες φοιτητών και μελών αριστερών οργανώσεων επίσης από την Καμάρα, αλλά και αυτή στο άγαλμα Βενιζέλου από μέλη του ΠΑΜΕ.